3

Förändringar!

Flera av er vet det, kanske dom allra flesta. Att jag på grund av två års stress och press och illa skötsel av kroppen drabbats av diabetes typ 2. Det innebär att inte min kropp kan hantera socker på det sättet som en normal kropp gör, och jag får helt enkelt högre blodsocker än normala människor.

Ett högt blodsocker innebär påfrestningar på kroppen, och vissa av mina problem kan ha kommit därifrån. T.om alla. Det vore ju allt för väl om det vore så förstås.

Flera av er har reagerat på att jag brustit i min energi i streamen, det stämmer också, det har varit jävligt påfrestande att springa på sjukhuset och först inte veta vad som är felet, sen i ett senare skede inse att man får lägga ner allt typ av socker. I alla fall mer eller mindre så. Det är en omställning som kanske flera tänker att "vafan det är väl bara att ge sig" och visst är det det - jag har gett mig också och har jättefina sockervärden bara på fyra veckor av mitt nya sätt att äta på, men det betyder inte att jag på fyra veckor lyckats förändra mitt inre så att det skapar frid.
Jag har inte stenkoll än på hur jag ska äta för att inte drabbas av sockersug heller, ibland äter jag för lite, då blir jag förstås grinig och irriterad.

Det har flera av er märkt - Jag har också blivit mycket mer strikt i chatten men det kommer jag att behålla, ser ingen som helst mening med att ha folk som stjäl den lilla energi man har genom att vara rövhål, men samtidigt måste jag också be om ursäkt till er som upplevt att jag inte sett er som jag brukar, eller kanske svarat er för hårt. Det är absolut inte så att man kan skylla på ett mående och sen bete sig som jag gjort alla gånger - men tyvärr har det blivit så. Jag hoppas ni kan ta emot min ursäkt, den är faktiskt genuin.


Jag sitter här nu, klockan är 05.15 och jag har castat både Alliance och complexity ikväll, jag har varit trött, men inte utmattad, och det känns jävligt bra.

Jag vill gärna ge er bra cast, med humor, snabba ord, bra analyser och samtidigt games med sura miner men merparten goda glada miner. Det ska finnas dynamik, men ni ska inte komma ikläm.

Tack för att ni har tålamod med mig. Jag jobbar så hårt jag bara kan med att hitta balansen, och förhoppningsvis gör jag det snart.
Kan väl passa på att prata lite siffror också. Mitt socker var över 8 på fastande mage när jag fick reda på att jag hade diabetes.
4-6 ska man ha på fastande mage
Inte över 10 efter 2 timmars mat
 
Jag har testat mitt socker massor med gånger och har aldrig kommit över 5.5 på fastande mage. Jag hade dock 8.8 efter att jag åt en hamburgare men det var fortfarande inom ramen för vad jag "får" ha.
Jag har gått ner sju kilo på fyra veckor - det är dock något som jag inte vill. Jag hade gärna varit fet och lycklig men tyvärr så åker vikten med mig och jag kommer att tappa min pondus. Kul liv! Nu vet ni!

Kram

Kim
1 Explorerbengt :

Kärlek och respekt, du är grym!

2 Anonym:

Gör ett sjukt bra jobb vill ja bara säga o ja vet hur diabetes kan vara då min bästa kompis o min mamma har de, läskigt när man glömmer o äta o sliter för hårt så man får krampanfall. Jag är jättenöjd med streamen och kommer fortsätta sup den. MVH Badluck82

3 Bo0mClutch:

Kärlek & Respekt, Vi alla är på dåligt humör ibland alla av olika orsaker, tråkigt de där med vikt ner gången :/