1

Swedish broadcast, OMG thats WORKING???

Looking at the comments from the first cast of the season of ASUS ROG Dreamleague at TV6 i think it worked. We united as a dota2scene and had fun, eventhough it was in Swedish. When i tried to translate "The x-factor" into "Kryssfaktorn" was the only time i felt like no, this wont work. I was really pleased. And it seems juding from the comment also the watchers were pleased, and thats a big deal.

Now dont think that i cant see that there are things to work on, ofcourse there is things to work on. It always is, and we will work on that too!

And here comes the bad news, im not gonna blogg in English anymore, Im going over to Swedish, to make it even more clear that Swedish+dota2 is fucking awesome. So here it goes.

Vi kollar lite på matcherna. När vi såg fnatic mot alliance i måndags och couriern blev dödad tidigt var det enkelt att dra en slutsats att det var det som gjorde att alliance förlorade. Men när vi kollade på fnatic mot navi igår, så kan det vara så att den slutsatsen var felaktig. navi såg dåliga ut. alliance såg riktigt dåliga ut, men det är egentligen också fel analys. Det är fnatic som ser riktigt bra ut. Det är grymt för jag har väntat på att dom ska göra det, jag hoppades redan under ti3 att dom skulle skina till, det gjorde dom nog säkerligen men det räckte inte hela vägen.S en började dom att göra vad jag tycker är ett jättemisstag, nämligen att ändra sina roller. Men som tur var ändrade dom snabbt tillbaks och nu kom en version som kanske passade dem lite bättre. Hanni är en av världens bästa spealre utan tvekan, och det är egentligen inte konstigt alls att han skiner igenom. Sen att man får fart på n0tail och Era kan vara det viktigaste av allt just för fnatic, och det fick dom. Så grymt kul verkligen.

Några reagerade på twitter att jag sa att alliance borde slå fnatic, jag håller fortfarande fast vid det, men som nån sa valde ju faktiskt Alliance att möta LGD över att spela mot fnatic på TI3 och det säger inte lite. Alliance har haft svårigheter med Fnatic förr, men jag tycker ändå att alliance ska slå fnatic. Även nu när dom är hungriga.

Det var väldigt kul att se Alliance mot Navi också. Att se Alliance, eller kanske s4? vakna i picksen, för det var ett måste. Visade sin fulla potensial. Kul!

Ikväll ser vi fram emot dessa matcher:

Liquid vs Alliance
Na'Vi vs VP
EG vs VP


Kom dock ihåg att sändningen börjar tidigare, ca halv åtta tror jag. Jag är dock inte säker, det kan vara kvart i! Vi ses!


English translation via google translate : (Kinda crap, but you get the content atleast)
http://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=sv&tl=en&u=http%3A%2F%2Fdrayich.blogg.se%2F