3

Förändringar!

Flera av er vet det, kanske dom allra flesta. Att jag på grund av två års stress och press och illa skötsel av kroppen drabbats av diabetes typ 2. Det innebär att inte min kropp kan hantera socker på det sättet som en normal kropp gör, och jag får helt enkelt högre blodsocker än normala människor.

Ett högt blodsocker innebär påfrestningar på kroppen, och vissa av mina problem kan ha kommit därifrån. T.om alla. Det vore ju allt för väl om det vore så förstås.

Flera av er har reagerat på att jag brustit i min energi i streamen, det stämmer också, det har varit jävligt påfrestande att springa på sjukhuset och först inte veta vad som är felet, sen i ett senare skede inse att man får lägga ner allt typ av socker. I alla fall mer eller mindre så. Det är en omställning som kanske flera tänker att "vafan det är väl bara att ge sig" och visst är det det - jag har gett mig också och har jättefina sockervärden bara på fyra veckor av mitt nya sätt att äta på, men det betyder inte att jag på fyra veckor lyckats förändra mitt inre så att det skapar frid.
Jag har inte stenkoll än på hur jag ska äta för att inte drabbas av sockersug heller, ibland äter jag för lite, då blir jag förstås grinig och irriterad.

Det har flera av er märkt - Jag har också blivit mycket mer strikt i chatten men det kommer jag att behålla, ser ingen som helst mening med att ha folk som stjäl den lilla energi man har genom att vara rövhål, men samtidigt måste jag också be om ursäkt till er som upplevt att jag inte sett er som jag brukar, eller kanske svarat er för hårt. Det är absolut inte så att man kan skylla på ett mående och sen bete sig som jag gjort alla gånger - men tyvärr har det blivit så. Jag hoppas ni kan ta emot min ursäkt, den är faktiskt genuin.


Jag sitter här nu, klockan är 05.15 och jag har castat både Alliance och complexity ikväll, jag har varit trött, men inte utmattad, och det känns jävligt bra.

Jag vill gärna ge er bra cast, med humor, snabba ord, bra analyser och samtidigt games med sura miner men merparten goda glada miner. Det ska finnas dynamik, men ni ska inte komma ikläm.

Tack för att ni har tålamod med mig. Jag jobbar så hårt jag bara kan med att hitta balansen, och förhoppningsvis gör jag det snart.
Kan väl passa på att prata lite siffror också. Mitt socker var över 8 på fastande mage när jag fick reda på att jag hade diabetes.
4-6 ska man ha på fastande mage
Inte över 10 efter 2 timmars mat
 
Jag har testat mitt socker massor med gånger och har aldrig kommit över 5.5 på fastande mage. Jag hade dock 8.8 efter att jag åt en hamburgare men det var fortfarande inom ramen för vad jag "får" ha.
Jag har gått ner sju kilo på fyra veckor - det är dock något som jag inte vill. Jag hade gärna varit fet och lycklig men tyvärr så åker vikten med mig och jag kommer att tappa min pondus. Kul liv! Nu vet ni!

Kram

Kim
0

Manila - Vi behöver lite hjälp! (Igen)

 
 
 
Sist var det kaos. Men det var inte den här mannens fel. Inte vårat heller för den delen. Nu ska vi återigen till Manila, och vi behöver din hjälp!
 
Sanningen är den att vi fick en fantastisk inbjudan från Valve och PGL som förser oss med RESA och BOENDE helt utan kostnad. Det gör det så himla mycket enklare för oss att ta oss iväg, men en liten detalj är fortfarande kvar. Tekniken. Flera företag har visat sitt intresse, och vi har valt ett som gjorde att vi kunde få tekniken tidigare så att Sjolus kan förbereda sig på sitt arbete redan innan vi åker.
Dessa saker får vi hyra till ett mycket reducerat pris, och sen kommer vi att inhandla några saker på plats (Bland annat skärmar, som är helt galet att flyga runt med)

Vi kommer att behöva ungefär 12.000:- för det. Det finns en insamling som har gränsen 15.000 så att jag kan lägga undan några kronor till staten också.

Ni som är intresserade, följ länken

Slantarna som kommer in kommer ni kunna följa härunder: 

0

Manila Baby!

Vi har blivit inbjudna av PGL och Valve till Manila. Det betyder att dom kommer stå för våra omkostnader gällande boende och resa.
DET kommer hjälpa oss rejält, och vi är oerhört tacksamma för det.

Förra eventet vi var på (Shanghai) var faktiskt väldigt lyckat för kanalen. Vi toppade antal tittare flera gånger, och slog t.om rekord för oss som svensk produktion.

Nu kommer vi dock till teknikbiten. Förra gången hade vi med oss en producent som gratis lånade ut sin utrustning till oss. Niklas var på alla sätt en hjälte i sammanhanget. Hur det blir den här gången är mer oklart, vi förhandlar just nu med organisationerna hurvida dom kan hjälpa oss att hyra ut eller låna utrustning.

Det lutar åt att vi måste göra vissa investeringar eller hitta samarbetspartners. Vi kommer behöva viss utrustning som vi inte har med andra ord.

Är du en person som är intresserad av att bistå med kontakter eller hjälp så tveka inte att höra av dig.

MVH

DraySWE