0

TI6 Details

For English readers: We are not attending Seattle this year. To solve the financial situation in that short time is really hard, and therefor we are instead making a Swedish TI6-hub from my home in Falun.
 
 
 
Det blir inget Seattle, men misströsta inte. Vi kommer istället göra den bästa sändningen som vi bara kan hemifrån. Jag har bjudit in Mats, Archipelago, Pablo, Bogdan mfl för att ge er de absolut bästa i Sverige, och istället fokusera på att ha sköna diskussioner och annat mys som vi kan fixa från Falun.
 
DraySWE kommer att anordna boende och resor till den utsträckning som det går till deltagarna och vi kommer förstås att fokusera på att följa Alliance, coL, team Escape och team Secret som alla har svennar i sig.

Vi har bett Seattlefolket att bistå oss med en särskld dedicerad cleanfeed för att även kunna visa upp det som händer på arenan.

Räkna med sena nätter, tävlingar och kompetent casting.
 
Utöver det kommer vi också att ha öppet hus, ni kan alltså helt fritt komma och hälsa på hemma hos mig för att kolla vad som sker och kanske engagera er i någon av streamsen. Tanken är att vi har en casual stream där man kanske gör lite annat smått och gått, sen har vi också en mainstream där castingen kommer att ske.
 
Kostnaderna för detta blir mycket lägre än Seattle, men ert bistånd är alltid av nytta, så vill man lägga nån krona för att maten ska bli bra, och att bäddarna ska vara varma så kan man göra det. Adressen till donationssidan är här: https://www.twitchalerts.com/donate/drayswe och man lägger det man kan.

Jag vet att det finns frågetecken, kring varför man låter oss åka till Manila men inte hit osv, men vi, eller snarare jag har valt att göra det bästa av situationen istället för att kriga. Så denna gången blir et på det här sättet, en annan gång på ett annat sätt. Ingenting är skrivet i sten.
 
Supertack till alla er som supportar den här typen av sändning, och vill det sig väl så ses i Falun i sommar.
 
Öppet hus kommer att starta Fredagen den 5:e augusti och pågå hela vägen fram till finalen. Det ända som krävs av dig är att du är trevlig och inte har mopedmustasch (nånstans måste man dra gränsen)
 
Ha det!